5
5,0 score
5 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Deze sectie is bedoeld zodat de klanten van Robin Automatisering een review of ervaring kunnen schrijven.

Wilt u toch een ruimte op deze website hebben om uw site promoten? Neem dan even contact op via info@robinict.nl

Dank u

Vriendelijk, duidelijk en mét garantie

5,0 score
23/12/2020

Online al duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten.

A Kuhl

snel en goed geholpen

5,0 score
29/11/2020

was op zoek naar een gebruikte laptop en vond deze bij Robin-ict.
ben heel erg tevreden met de aankoop. duidelijke uitleg en ook belangrijk Garantie erop. heel dik tevreden.

Helmut Zinauer

Snel en erg goed geholpen

5,0 score
29/07/2020

Super service en snelle afhandeling van mijn probleem met mijn computer. Echte aanrader daarnaast lage prijzen.

A Mensing

Geweldige service

5,0 score
20/07/2020

Ik ben erg tevreden over de service van Robin automatisering. Het is mooi dat er ook nog garantie op de producten zit, alles doet het goed en als er iets is kan ik heb gewoon een bericht sturen. Gewoon een perfecte service, ga zo door!

Dennis Boelen

NAZORG OP NIVEAU

5,0 score
03/02/2020

Robin wist mijn nukkige computer weer op de rails te krijgen, maar Robin biedt ook garantie en nazorg die bij de prijs zijn inbegrepen en gaat daarbij net zolang door tot alles 100% functioneert. Zo heeft hij zeker 50 minuten besteed aan het oplossen van problemen die de kop opstaken na de installatie van Windows 10. En nu werkt alles weer perfekt. Dat is een staaltje van dienstverlening waar menigeen een voorbeeld aan kan nemen! (A. Bakker)

A. Bakker

goed en snel geholpen een aanrader top

5,0 score
02/02/2020

goed en snel geholpen een aanrader top

Ron van der Meer

Vooraf had ik een uitgebreid intakegesprek...

5,0 score
18/01/2020

Vooraf had ik een uitgebreid intakegesprek met Robin Automatisering, waar hij alle tijd voor nam. Ook werd een duidelijke prijs afspraak gemaakt. Dezelfde avond nog kreeg ik per SMS het bericht dat m’n comp gereed was. De volgende dag kon ik ‘m ophalen. Peter had de computer werkend gereed staan, zodat ik zelf aan de slag kon om te zien of ik het nieuwe besturingssysteem zou begrijpen. Weer nam hij alle tijd voor uitleg aan iemand die zo ongeveer de Digibeet Aller Tijden is (met stip!). Een vorm van nazorg die ik zeer op prijs stel, Robin Automatisering is wat mij betreft een aanrader. Hij is niet alleen iemand die z’n vak verstaat, hij weet ook wat communicatie betekent!

Dhr. A. Bakker

Goede en snelle oplossingen.....

5,0 score
18/01/2020

Goede en snelle oplossingen voor onze computer problemen, top..!

xxx