5
5,0 rating
5 van de 5 sterren (gebasseerd op 4 beoordelingen)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Matig0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

NAZORG OP NIVEAU

5,0 rating
03/02/2020

Robin wist mijn nukkige computer weer op de rails te krijgen, maar Robin biedt ook garantie en nazorg die bij de prijs zijn inbegrepen en gaat daarbij net zolang door tot alles 100% functioneert. Zo heeft hij zeker 50 minuten besteed aan het oplossen van problemen die de kop opstaken na de installatie van Windows 10. En nu werkt alles weer perfekt. Dat is een staaltje van dienstverlening waar menigeen een voorbeeld aan kan nemen! (A. Bakker)

A. Bakker

goed en snel geholpen een aanrader top

5,0 rating
02/02/2020

goed en snel geholpen een aanrader top

Ron van der Meer

Vooraf had ik een uitgebreid intakegesprek...

5,0 rating
18/01/2020

Vooraf had ik een uitgebreid intakegesprek met Robin Automatisering, waar hij alle tijd voor nam. Ook werd een duidelijke prijs afspraak gemaakt. Dezelfde avond nog kreeg ik per SMS het bericht dat m’n comp gereed was. De volgende dag kon ik ‘m ophalen. Peter had de computer werkend gereed staan, zodat ik zelf aan de slag kon om te zien of ik het nieuwe besturingssysteem zou begrijpen. Weer nam hij alle tijd voor uitleg aan iemand die zo ongeveer de Digibeet Aller Tijden is (met stip!). Een vorm van nazorg die ik zeer op prijs stel, Robin Automatisering is wat mij betreft een aanrader. Hij is niet alleen iemand die z’n vak verstaat, hij weet ook wat communicatie betekent!

Dhr. A. Bakker

Goede en snelle oplossingen.....

5,0 rating
18/01/2020

Goede en snelle oplossingen voor onze computer problemen, top..!

xxx